Logistička rešenja i E-poslovanje

Isporuka H-Save automata za izdavanje

Jednostavno ekonomično.
Optimizovani procesi naručivanja

Služba nabavke svake firme ima veliku odgovornost svakodnevnog obezbeđivanja dostupnosti većih i manjih artikala koji su potrebni u industriji i građevinarstvu. Ovo često iziskuje mnogo više truda i troškova nego što je potrebno.

Idealno rešenje za to su industrijski vending automati za izdavanje artikala kao i slična prilagođena modularna rešenja za industriju i automotiv koji smanjuju troškove, optimizuju procese i obezbeđuju adekvatno snabdevanje. Haberkorn, jedini na tržištu nudi zaokružen i proveren proces od idejnog i tehničkog rešenja skrojenog prema vašim potrebama, preko automata optimizovanih za industriju pa do redovnog snabdevanja svim potrebnim artiklima. Više od 600 postavljenih vending automata u industriji i automotivu garantuju optimizovane i neometane procese nabavke i distribucije artikala koji automatski dovode i do smanjenja troškova i vaše sigurnosti da je zaposleni i uzeo ono što mu je potrebno.

Saznajte sve od naših stručnjaka o korišćenju i upravljanju aparatima, najnovijim tehnologijama i individualno prilagođenim procesima. Iskoristite prednosti konsultovanja sa našim stručnjacima i uštedite novac u nabavci i dobijte sigurne procese prilagođene samo za vas.


Izbor

Uzimanje artikala iz H-Save automata za izdavanje

H-Save vending automat za izdavanje

H-Save automat za izdavanje opremljen artiklima lične zaštitne opreme (LZO /PPE) ili C-artiklima koji su vama potrebni je dostupan vašim zaposlenima 24 sata dnevno. Uzimanje artikala se vrši pomoću čipa i stoga je pristup siguran i sledljiv u bilo kom trenutku. Uređaj koristi VMI proces (vendor-managed inventory) kako bi osigurao da uvek ima dovoljno proizvoda na raspolaganju.

 

Više o H-Save automatima za izdavanje
Uzimanje artikala iz H-Store ormana za izdavanje

H-Store orman za izdavanje

Obzirom da orman za izdavanje može da se zaključa, samo ovlašćeni korisnici imaju brz i siguran pristup proizvodima u njemu. Jednostavan Kanban sistem obezbeđuje pouzdano dopunjavanje robe.

Više o H-Store ormanu za izdavanje
Žena transportuje kolicima H-Scale orman sa mernim ćelijama

H-Scale orman sa ćelijama za merenje

H-Scale orman sa ćelijama za merenje je pogodan za jednostavan i još brži izlaz proizvoda. Bez obzira da li su veliki ili mali proizvodi - ovde gotovo da nema ograničenja. Interna angažovanja su smanjena i procesi kao što je alokacija troškova su značajno pojednostavljeni.

Više o H-Scale ormanu sa mernim ćelijama
Ruka skenerom očitava kontejner

Olakšano privređivanje

Možete koristiti mrežni skener za snimanje bar koda u katalogu bar kodova ili na kontejneru i pošaljite porudžbinu Haberkornu, gde god da ste. Ovo je lakše od jednog telefonskog poziva. Ne treba vam računar ili dodatni Softver. Samo skener.

Više o H-Scan onlajn skeneru