H-Save vending automat za izdavanje

Zaposlena puni mašinu za izdavanje maskama za prašinu

24/7 – dostupnost proizvoda 24 sata dnevno

Haberkorn vending automat za izdavanje omogućava pouzdanu dostupnost 24 sata dnevno i skraćuje vreme distribucije artikala. Sa ovim jednostavnim sistemom rasterećujete svoj magacin i omogućavate garantovanu dostupnost materijala 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Decentralizovani smeštaj u proizvodnim halama takođe smanjuje utrošeno vreme za zaduživanje artikala što je često faktor troškova koji ne treba potcenjivati. Iz perspektive asortimana proizvoda, bezbroj proizvoda je pogodno za ovu vrstu izdavanja nebitno da li se radi o C-artiklima ili ličnoj zaštitnoj opremi (LZO / PPE) - od rukavica i maski preko zaptivača i lepkova do alata. Ukratko sve što nije preveliko ili premalo. Jedini na tržištu možemo da ponudimo idealno idejno rešenje, zaokružen proces nabavke i lagerovanja svih vama potrebnih artikala i popune automata u pravom momentu u skladu sa izlaznošću zahvaljujući širokom asortimanu najpoznatijih svetksih brendova, višegodišnjem iskustvu i postavljenih više od 600 automata u industriji i automotivu.

Bitno je još napomenuti da svaki korisnik doži svoj inidivualni čip čime se osigurava sledljivost izdavanja.


H-Save vending automat za izdavanje

Žena dupunjuje H-Save automat za izdavanje

U samo nekoliko koraka do servisa

  1. Rado ćemo vas posavetovati!
  2. Prvi korak je da kontaktirate naše stručnjake kako biste razgovarali o mogućnostima upotrebe, prilagođavanju i sadržaju automata za vaše potrebe.
  3. Najjednostavnija funkcija 
  4. Automat je postavljena na poziciji koja vama odgovara. Potreban mu je samo strujni priključak i domet mobilne mreže i vaši zaposleni uzimaju artikle koristeći svoj lični čip. Relevantni podaci o zaposlenima, povlačenje artikala i vreme se automatski evidentiraju.
  5. Automatsko poručivanje
  6. Automat za izdavanje automatski šalje podatke o izlazu artikala u Haberkorn. Tamo se generišu i komisioniraju nalozi za dopunu.
  7. Isporuka
  8. Haberkorn isporučuje robu u pravo vreme i u pravoj količini.
  9. Uvek spreman za akciju
  10. Automat se stalno dopunjuje te je zahvaljujući tome dostupan za izdavanje 24 sata dnevno.
Čovek uključuje H-Save automat za izdavanje

Autonomni sistem – jednostavan i štedi prostor

Koliko god da je rukovanje uređajem jednostavno, njegovo podešavanje je isto tako jednostavno. Dovoljna je normalna utičnica; preduslov za razmenu podataka sa Haberkornom je već uključen u mašinu. Sve ostalo sistem radi potpuno nezavisno.

Čovek ispred monitora sa portalom za Haberkorn sisteme za izdavanje artikala

Sve na prvi pogled – fleksibilno i transparentno

Mi obezbeđujemo platformu, vi sami možete da upravljate svojim podacima. Od pregleda podataka o potrošnji do nezavisnog kreiranja korisničkih podataka – ne može biti fleksibilnije. Pored opcija administracije, Haberkorn kontrolna tabla takođe prikazuje operativnu spremnost svih vaših Haberkorn sistema. To znači da uvek imate sve u vidu.

Muškarac i žena imaju konsultacije o H-Save automatima za izdavanje

Krojeno prema vašim potrebama – individualno I nezavisno

Kod nas dobijate upravo ono što vam je potrebno. Haberkorn će vas posavetovati kako da izaberete prave artikle za vas i optimalnu količinu skladištenja. Na ovaj način vas podržavamo da vaši procesi teku nesmetano kako bi vaši zaposleni bili stalno snabdeveni proizvodima, a transport i čekanje bili što kraći. Ako želite, rado ćemo preuzeti upravljanje mašinom za vas.

Zaposleni Haberkorna puni H-Save automat za izdavanje

24 sata - pouzdano i automatski

Vending automat za izdavanje H-Save automatski doručuje robu i na taj način obezbeđuje da vaši zaposleni budu stalno snabdeveni potrebnim materijalima – 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji. Izmene u asortimanu proizvoda u automatu mogu se vrlo lako izvršiti po potrebi. Haberkorn takođe može dopuniti proizvode na vaš zahtev.

H-Save automat za izdavanje I H-Sidebox

Perfektna dopuna – H - Sidebox

H-Sidebox je savršena dopuna automatu za izdavanje i moguć je samo u kombinaciji sa njim. Pogodan je za proizvode koji ne mogu staviti u H-Save automat za izdavanje. H-Sideboxom se upravlja preko kontrolne table H-Save automata. H-Sidebox je dostupan u verziji sa i bez ćelija za merenje. Do 20 H-Sidebox pregrada se može povezati na automat za izdavanje.