H-Scan mrežni skener

Čovek skenira katalog bar kodova pomoću onlajn skenera

Upravljanje je olakšano pomoću H-Scan mrežnog skenera

Pomoću Haberkornovog onlajn skenera možete da zahvatite bar kod na kontejneru ili u katalogu bar kodova i pošaljete porudžbinu Haberkornu, gde god da se nalazite. Lakše je od telefonskog poziva i nije vam potreban računar ili dodatni softver, već samo skener. Kada skenirate, sve ostalo se obavlja elektronskim putem, garantujući prenos podataka bez grešaka. Više informacija možete dodati u naše online prodavnici ili na skeneru.


H-Scan mrežni skener

Konsultacije sa Haberkorn stručnjakom

U samo par koraka do servisa

  1. Rado ćemo vas posavetovati!
  2. Prvi korak je da kontaktirate naše stručnjake i sa njima razgovarate o mogućim primenama H-Scan rešenja u vašoj kompaniji.
  3. H-Scan individulano konfigurisan
  4. Mrežni skener je konfigurisan u skladu sa vašim potrebama, tako da se potrebne informacije prenose direktno prilikom poručivanja.
  5. Jednostavno skeniranje sa svakog mesta
  6. Pomoću mrežnog skenera možete da zahvatite bar kod na kontejneru ili u katalogu bar kodova i da pošaljete podatke o porudžbini gde god da se nalazite.
  7. Narudžbine bez grešaka
  8. Onog  trenutka kada ste skenirali, dalje sve teče elektronskim putem i tako garantuju prenos podataka bez greške. Dodatne informacije se mogu dodati na mrežnom skeneru ili naknadno u prodavnici na mreži.
Čovek sedi ispred monitora sa Haberkorn online prodavnicom

Kombinovani paket online prodavnice sa online skenerom

Koristite bar kod skener u kombinaciji sa Haberkorn internet prodavnicom.
Ako želite naknadno da obradite porudžbinu bar kod skenera, možete je proslediti nacrt porudžbine u internet prodavnicu. Tako na primer, možete da mapirate i proces odobravanja porudžbina pomoću mrežnog skenera.

Haberkorn mušterija skenira svoj individualni katalog bar kodova

Jednostavno zgodno – individualni izbor proizvoda

Haberkorn Bar kod katalog je jednostavan način da napravite idealan izbor od mnoštva proizvoda i da izbor postavite kao standard.
Biće nam drago da vam pomognemo u kreiranju kataloga bar kodova. To možete i sami da uradite u online prodavnici u samo nekoliko koraka. Saznajte više o katalogu bar kodova na našoj posebnoj stranici.

QR kôd

Generisanje QR kodova

Pored bar kod kataloga i QR kodovi su lako izradivi sa svim informacijama relevantnim za porudžbinu. Kodove možete lako kreirati i sami. Pomoću H-Scan mrežnog skenera možete pročitati QR kôd potreban za odgovarajući proces – i na taj način odmah imati podatke na mrežnom skeneru. Naručivanje može biti tako lako!