Bilten


Beleške o biltenu


Sa kojim sadržajima mogu da računam?

Tematski bilteni u poljima Industrija i Građevina

Informišemo vas o temama koji su vezana za polja industrije i građevine (u zavisnosti od toga koji bilten ste izabrali) kao i o odgovarajućim proizvodima iz našeg prodajnog asortimana. Dodatno ćemo vas obaveštavati i o događajima i proizvodima.

Koliko često šaljemo biltene?

Okvirno, šaljemo po jedan bilten mesečno ali to zavisi od relevantnih tema i događaja.

Upotreba Mailchimp-a

Naše biltene šaljemo uz pomoć alata Mailchimp. U njemu se čuvaju kako imejl adrese tako i dalji podaci bitni za slanje i analizu biltena.

„Double-Opt-In“ i „Opt-Out“

Nakon unosa vaših podataka u prijemni formular i klika na „Slanje“ primićete od nas takozvani „Double-Opt-In“ imejl. U njemu ćete biti zamoljeni da vašu prijavu ponovo potvrdite klikom na primljeni link (odnosno internet adresu). Tek ćete nakon toga biti prijavljeni na bilten koji ste izabrali. Ovo služi ispunjenju zakonskih odredbi kao i vašoj bezbednosti. Odjava sa biltena je nakon toga bilo kada moguća: u svakom biltenu ćete naći link za odjavu. Vaša podešavanja biltena možete da obradite ovde u bilo kom trenutku.

Obaveštenja o zaštiti podataka

Potpune informacije o temama kao što su proces slanja, statistike kao i pravo na opoziv možete pronaći u našim smernicama o zaštiti podataka.