Građevinska oprema i potrošni materijal

Građevinska oprema i potrošni materijal najpovoljnije na tržištu

Haberkorn građevinska oprema i potrošni materijal ima praktično sve što vam je potrebno na gradilištu. U našoj ponudi se nalaze građevinska oprema, distanceri, mašine, oplatna tehnika. Pošto naš asortiman obuhvata niskogradnju i visokogradnju imamo i nekoliko dodatnih specijalnih oblasti - kao npr. zaštitnu opremu, creva, saobraćajne zaštitne barijere i elektro i ručne alate.


Creva za hemiju-, mineralna ulja i gasove
stupiti u kontakt
Crevo za malter H-Plus
stupiti u kontakt
Dihtunzi
stupiti u kontakt
Distanceri
stupiti u kontakt
Građevinske mašine
stupiti u kontakt
Građevinski-, klizni ležajevi
stupiti u kontakt
Merdevine
stupiti u kontakt
Merni građevinski alati
stupiti u kontakt
Oplate
stupiti u kontakt
Oprema za gradilišta
stupiti u kontakt
Ručni građevinski alat
stupiti u kontakt
Stvari za građevinu
stupiti u kontakt

Građevinska oprema i potrošni materijal

Stručnjaci za građevinske potrebštine

Sa profesionalcima do najboljih proizvoda.

Najvažnije kod traženja jeste pronalaženje. Upravo kod tako obimnog asortimana kao što su građevinska oprema i materijali često nije jednostavno pronaći odgovarajući proizvod. Kod velikog broja proizvoda postoje i specijalna pitanja koja su za izbor odlučujuća. Haberkorn vam pored dobro koncipiranog  kataloga, nudi telefonsko i lično savetovanje sa stručnim tehničkim savetnicima. Razgovarajte sa nama!

Građevinske potrebštine dostupne sa skladišta

Visokogradnja i niskogradnja:

Veliki asortiman lagerovane robe za visoko i niskogradnju. Jedan za građevinu  prilagođen asortiman sa preko 10 000 artikala jasno pokazuje naše stremljenje da u visoko i niskogradnji budemo pouzdan dobavljač. Potvrđeno je to sa našim najvećim građevinskim lagerom u Beču, iz kojeg lagerovani artikli stižu u roku od 24 sata u svako mesto u Austriji i najbrže moguće u Evropi.

H-Plus Maurerkelle

Jednostavno dobro: H-Plus.

Upravo kod građevinskih potrebština je jako važno dobiti dobar kvalitet za povoljnu cenu. Haberkorn ispunjava ovu želju pomoću sopstvene marke i nudi diverzne ručne i merne alate kao H-Plus-proizvode.

proizvod u fokusu


OPLATNA TEHNIKA - distanceri

Plastični, betonski ili metalni distanceri omogućavaju brže postavljanje armature na gradilištu. U vidu tačkastih ili linijskih oslonaca, za horizontalno ili vertikalno postavljanje armature olakšavaju rad na gradilištu i ubrzavaju proces pripreme za betoniranje.