Visokogradnja i niskogradnja

Jednostavno bolji.
Mi znamo šta je važno .

Širok asortiman na skladištu, inteligentna  logistička rešenja: bilo da se radi o izazovnoj arhitekturi kod visokogradnje ili prefinjenoj tehnici kod  niskogradnje. Mi znamo šta je potrebno našim kupcima na gradilištu, jer partnersto u oblasti visokogradnje i niskogradnje zavisi od regionalne blizine i ličnog kontakta.


Najbolje u visokogradnji i niskogradnji

H-Plus – sopstvena robna marka kod asortimana za visoko-i nisko gradnju

Jednostavno odlično snabdeveni sa H-Plus.

Građevinarske potrebe pokrivamo sa obimnim asortimanom naše sopstvene robne marke H-Plus. Takođe, i u drugim oblastima asortimana, kao na primer kod zaštitne opreme , možemo da garantujemo odgovarajući odnos cene i učinka (kvaliteta),  uz dobar kvalitet proizvoda i visoku dostupnost.

Veliki asortiman na skladištu za visoko-i niskogradnju

Visokgradnja i niskogradnja:

Veliki asortiman lagerovane robe za visokogradnju i niskogradnju. Za građevinu  prilagođen asortiman sa preko 10 000 artikala jasno pokazuje naše stremljenje da u visokogradnji i niskogradnji budemo pouzdan dobavljač. Potvrđeno je to sa našim najvećim građevinskim lagerom u Beču, iz kojeg lagerovani artikli stižu u roku od 24 sata u svako mesto u Austriji i najbrže moguće u Evropi.

Haberkorn eksperti za asortiman za visoko- i niskogradnju

Servis i savetovanje.

S jedne strane, proizvodni servisi dopunjuju asortiman, a s druge strane, Haberkorn različitim E-Business-rešenjima i logističkim servisom pojednostavljuje proces nabavke. Od kontejnera za gradilište do saobraćajnog znaka- regalnog sistema sve do super korisničke funkcije, ove usluge pomažu da se uštedi i vreme i troškovi.