H-Scale orman sa mernim ćelijama

Popunjen H-Scale orman sa mernim ćelijama

Inteligentno i bezbedno – izdavanje artikala sa H-Scale ormanom sa mernim ćelijama

Želite svojim zaposlenima da omogućite da osetljivi ili vredni proizvodi budu lako dostupni 24 sata dnevno? Da li želite da povećate transparentnost i istovremeno smanjite angažovanje? Pored toga, da li distribucija artikala zaposlenima treba da bude što jednostavnija? Sa našim ormanom sa mernim ćelijama, nudimo optimalno rešenje za sve ove zahteve. Ormar nudi dovoljno prostora za širok spektar proizvoda i vaši zaposleni mogu da im pristupe u bilo kom trenutku pomoću čipa. Orman sa mernim ćelijama automatski doručuje neophodne artikle čim inventar u odeljku padne ispod definisanog nivoa.


H-Scale orman sa mernim ćelijama

H-Scale orman sa mernim ćelijama

U nekoliko koraka do servisa

  1. Rado ćemo vas posavetovati!
  2. Prvi korak je da kontaktirate naše stručnjake i razgovarate o odgovarajućem sadržaju i upotrebi H-skale ormana za vašu kompaniju.
  3. Implementacija
  4. Nakon sastanka, ormani se konfigurišu i  postavljaju prema vašoj želji.
  5. Otvaranje ormara
  6. Identifikacija se vrši preko ličnog čipa korisnika svaki put kada se artikal izvadi. Ovo se proverava sistemom zaključavanja i vrata se automatski otključavaju.
  7. Uzimanje artikala
  8. Zaposleni uzima potrebne proizvode. Promene u inventaru, podacima o zaposlenima i vremenu uzimanja se evidentiraju obezbeđujući optimalnu transparentnost.
  9. Automatsko preuređivanje
  10. Trenutni inventar se identifikuje merenjem i podaci se prosleđuju u  Haberkorn. Kada se dostigne minimalna količina, automatski se doručuju potrebne količine. Haberkorn isporučuje robu na vreme i dopunjava orman. Krug snabdevanja je stoga besprekoran i siguran.
Čovek priključuje ormar sa mernim ćelijama H-Scale

Provereno rešenje – jednostavan i štedi prostor

Orman sa mernim ćelijama H-Scale nije samo jednostavan za korišćenje već je i podešavanje uređaja brzo i lako. Pošto je ovo samodovoljno rešenje, neophodan je samo jedan priključak za napajanje i dobar signal mobilne mreže; preduslovi za razmenu podataka sa Haberkornom su već integrisani u uređaj.

Osoba ispred monitora sa portalom za Haberkorn sisteme za izdavanje

Sve na prvi pogled – fleksibilno i transparentno

Portal za pristup logističkim rešenjima vam daje priliku da budete nezavisni i fleksibilni. Vi sami upravljate svojim podacima – bilo da se radi o autorizacijama korisnika, podacima o potrošnji ili preuzimanju inventara. Dobra stvar u vezi sa tim: uvek imate sve dostupno na jedan pogled i stoga uvek imate punu transparentnost.

Zaposleni Haberkorna dopunjuju H-Scale orman sa mernim ćelijama

Krojeno prema vašim potrebama – individualno i nezavisno

Mi opremamo orman sa mernim ćelijama odgovarajućim artiklima prema vašim potrebama. Na ovaj način obezbeđujemo da se vaši zaposleni uvek snabdevaju proizvodima na mestu najbližem njima i bez obzira na vreme. Količina skladištenja je uvek optimalna – ni previše, ni premalo jer mi dopunjavamo orman za vas na osnovu realne izlaznosti.

H-Scale orman sa mernim ćelijama

Automatizovana pouzdanost – stabilna i moderna

Isprobano i testirano, bezbedno, a opet individualno: sa ormanom sa mernim ćelijama H-Scale, sve je to moguće odjednom. Haberkorn upravlja uređajem i brine o sistemu kako bi osigurao stalnu operativnu spremnost. Zahvaljujući automatskim ažuriranjima softvera, uređaj je uvek spreman za rad u najoptimalnijem režimu. Proizvodi se mogu uzimati 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji.