H-Store ormarićima

H-Store orman za izdavanje

Interno upravljanje i centralna dostupnost sa H-Store ormarićima za izdavanje

H-Store orman za izdavanje artikala iz Haberkorna nudi idealno rešenje između otvorenog sistema regala i veoma transparentnog sistema za izdavanje. Sa H-Store ormarićem za izdavanje vaši zaposleni imaju sve proizvode koji su im potrebni odmah zahvaljujući Kanban sistemu sa dva kontejnera. U isto vreme, sistem zaključavanja ormarića obezbeđuje da samo unapred definisana grupa zaposlenih ima pristup. Podacima se upravlja u vašem internom sistemu zaključavanja, što čini svakodnevnu upotrebu mnogo lakšom.


Ausgabeschrank H-Store im Detail

H-Store orman za izdavanje

U par koraka do servisa

  1. Rado ćemo vas posavetovati!
  2. U prvom koraku će vas naši stručnjaci posavetovati o mogućoj upotrebi i sadržaju ormarića za izdavanje u vašoj kompaniji.
  3. Najjednostavnija funkcija
  4. Ormar za izdavanje artikala se pušta u rad tako da vaši zaposleni mogu da uzimaju artikle 24/7 koristeći svoj lični čip za zaposlene.
  5. Dopuna
  6. Prazni kontejneri se snimaju pomoću H-Scan on line skenera i podaci se šalju direktno u Haberkorn. U Haberkornu se nalozi za dopunu  generišu, komisioniraju i šalje na mesto predviđeno za isporuku.
  7. Uvek spreman za upotrebu – dopuna od strane Haberkorna
  8. U poslednjem koraku zaposleni Haberkorna pouzdano dopunjuje automat i artikli su dostupni za izdavanje 24 sata dnevno.
Čovek prislanja identifikaciju terminalu

Integracija u sistem zaključavanja kupaca

Upravljanje autorizacijama može se lako ugraditi u vaš unutrašnji sistem zaključavanja. Možete da koristite iste čipove ili kartice za svoje zaposlene koje koristite za beleženje vremena, na primer - i na taj način takođe sami dodelite ili upravljate autorizacijama kroz vaš sistem.

H-Store orman za izdavanje

Jednostavno rešenje – pametno primenjeno

Jednostavan sistem obezbeđuje visok nivo sigurnosti snabdevanja korišćenjem Kanban sistema sa dva kontejnera. Grupa zaposlenih koju ovlastite ima brz i lak pristup materijalima: ormar  se otvara pomoću čipa ili kartice, uzme se artikal, zatvore vrata ormarića i gotovi ste.

Zaposleni uzima robu iz ormarića za izdavanje H-Store

Transparentnost i pregled u svakom trenutku

Potrošnja po ormanu može se u svakom trenutku odrediti korišćenjem mesta troškova. Pregledom povlačenja, stopa obrta pojedinih proizvoda može se brzo proceniti. Tako da uvek znate koji proizvodi su potrebniji u kom ormaru i koji se mogu smanjiti u količini. Statistika pristupa se takođe može proceniti preko sistema pristupa. Ovo optimalno sprečava neželjeni gubitak.