Industrija

Jednostavno bolje.
Profesionalna rešenja.

Haberkorn Srbija snabdeva industriju sa reduktorima, remenicama, lančanicima, zaštitnom radnom opremom, kliznim ležajevima, pogonskom tehnikom i normiranim elementima, POM, PE, PP plastikom kao i sa industrijskim crevima i armaturnim priključcima. Naši kupci koriste naš široki asortiman na lageru za efikasnu dopunu C artikala u proizvodnji. Sigurnost procesa i proverena logistička rešenja kao što je Kanban, barkod i elektronski proces nabavke smanjuju troškove lagerovanja i nabavke.


Najbolje u industriji.

100.000 artikla sa Haberkorn- skladišta

Dostupnost je trijumf.

Sa velikim logističkim centrima u Wolfurtu i Beču, Haberkorn brine da potrebni artikli iz širokog lagerovanog asortimana najbrže moguće stignu do naših kupaca u Evropi.  Vrednost  lagerovanih artikala od preko 35 miliona evra i 100 000 stalno dostupnih artikala čine nas pouzdanim partnerom industrije.

Rešenja upravljanja industrijskim potrebama

Upravljački procesi nabavke za industriju.

Pre svega kod malih delova je proces potrage i nabavke  često složen. Haberkorn pojednostavljuje te procese sa E-Business rešenjima i logističkim servisima. Od obsluživanja regala pa do Super-User funkcije omogućavamo da se vreme usluge i troškovi smanje, a transparentnost procesa poveća. Pitajte Vaše kontakt osobe o upravljačkim procesima nabavke – mi ćemo te procese koordinirati i individualizirati za Vas.

Vaši Haberkorn eksperti za industrijske potrebe

Know-how u stručnim oblastima.

Haberkorn je zadnjih decenija sve više poznatkao multi-specijalista. Pored širokog i obimnog asortimana i odgovarajućih usluga, tu spadaju pre svega i stručnjaci za savetovanje. Naši zaposleni u internoj i eksternoj službi poseduju odgovarajuće kvalifikacije u svojim stručnim oblastima i višegodišnje iskustvo.