O Haberkorn-u

Haberkorn
Najveći austrijski trgovac robom i proizvodima namenjenim za potrebe građevine i industrije.

Haberkorn je austrijska trgovačka kuća sa sedištem u Wolfurt-u/ Vorarlberg osnovana 1932. godine. Danas kompanija ima preko 2.000 zaposlenih i 30 sedišta u Austriji, Istočnoj Evropi i Švajcarskoj, te se ubraja u vodeće tehničke trgovce u Evropi. Kompetentnost zaposlenih, iskustvo, logistički servis, E-business čine Haberkorn trgovce svestranim specijalistima koji koristeće pomenute resurse štede vreme i novac svojim kupcima. U ponudi je najširi asortiman robe za potrebe građevine i industrije, osnovna sredstva kao i komplementarni program. Imate izbor od preko 200.000 proizvoda.

Pitajte Vašeg predstavnika prodaje ili kontaktirajte našu unutrašnju službu - 

polje industrije: 021/300 2321

polje građevine: 021/820 188


Šta nudimo.
Naša ponuda prema našim kupcima.

H-Plus zaštitna oprema

Naš asortiman

Nudimo vam širok asortiman tehničkih artikla, zaštitne opreme i komplementarnog servisa. Sa skladišta se mogu isporučiti 100.000 artikla. Vi imate izbor od preko 200.000 proizvoda. Pitajte Vašeg predstavnika prodaje!

H-Plus zaštitna oprema

Naši saradnici

Kod Haberkorn-a ćete naići na Know-How na svim nivoima jer mi imamo uz sve proizvode odgovarajuće stručno znanje. Vaš lični savetnik za kupce (potrošački savetnik)i kompetentan tim kao podrška, savetovaće vas kod svih pitanja u vezi proizvoda, logističkih rešenja. Samo nam saopštite vaše želje, a mi ćemo vam rado izraditi individualno rešenje. Kao saradnici Haberkorn-a osećamo  zadovoljstvo pri radu, uživanje u rezultatima rada.

H-Plus zaštitna oprema

Naše usluge

Raste se sa zadacima (Uz svaki  izazov se napreduje). Zbog toga stalno prilagođavamo naše usluge vezane za ceo proces nabavke potrebama naših kupaca: od individualnih rešenja za vaše bolje poslovanje do kompleksnog menadžmenta za uspeh cele kompanije. U svakoj Haberkorn isporuci je sadržano jednostavno više znanja.


  • Iskrenost i međusobno vrednovanje određuju naše ophođenje.
  • Pravednost i obaveza (uljudnost) su nam jako važni.
  • Mi postupamo orijentisano rešenju, efikasno, brzo i jednostavno.
  • Mi uslovljavamo i podstičemo naše saradnike u njihovom ličnom i stručnom razvoju. 
  • Etička načela ponašanja nas vode u svemu što radimo. 
  • Mi postupamo odgovorno prema preduzećima i okruženju.