Detaljne novosti

Haberkorn Srbija na sajmu građevinarstva

Haberkorn Srbija na Međunarodnom sajmu građevinarstva 2018.

Posetioci ovogodišnjeg sajma građevinarstva imaće priliku da se na štandu Haberkorn Srbija upoznaju sa ponudom građevinske opreme i potrošnog materijala renomiranih svetskih proizvođača FLEX i IMER za koje smo ovlašćeni distributeri za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije, BIH, Albanije i Bugarske.

Verovatno najbolja ponuda električnih ručnih alata i malih građevinskih mašina na ovim prostorima biće predstavljena svim posetiocima aprilskog “SEEBBE 2018” sajma putem praktičnih interaktivnih demonstracija upotrebe, gde posetioci mogu uvideti sve prednosti korišćenja mašina i alata koje brendove FLEX i IMER stavljaju na sam svetski vrh u svom segmentu.

Sve u svemu, odlična pozivnica za sve predstavnike iz svih oblasti građevinarstva i industrije sa ovih prostora da posete štand Haberkorn Srbija u Hali 2b Sajma u Beogradu od 18. do 21. aprila i upoznaju se sa ponudom verovatno najboljeg trgovca tehničke robe u Srbiji. Haberkorn Srbija - sve za industriju, niskogradnju, visokogradnju na jednom mestu.

Asortiman Haberkorn Srbija obuhvata više od 300.000 proizvoda što ovu kompaniju čini jedinstvenom u segmentu ponude i distribucije građevinske opreme, materijala, industrijske tehnike, mašina, alata i potrošnog materijala.

Dobro došli!

Vaš Haberkorn Srbija