Kotrljajni ležajevi/linearna tehnika

Kotrljajni ležajevi - Da bi se vaša proizvodnja obrtala.

Kao dodatak našem programu u kojem se nalaze visoko kvalitetni kotrljajni ležajeva, igličasti ležajevi, zglavkasti i klizni ležajevi, kao i linearne tehnike, nudimo vam i obuku za montažu i demontažu, kao i merenje i analizu vibracija. Naravno, za vas ćemo pretvoriti različite šifre kotrljajnih ležajeva u INA i FAG -oznake. 


Klizni ležajevi
stupiti u kontakt
Ležajevi, dodatna oprema
stupiti u kontakt
Profili, klizna kolica
stupiti u kontakt
Vratila
stupiti u kontakt

Highlights kotrljajni ležajevi i linearna tehnika

"Authorized Distributor Industrial" (Autorizovan industrijski distributer) Schaeffler -grupe

Haberkorn je „Authorized Distributor
Industrial“

Schaeffler-grupa je sve trgovce u industrijskoj oblasti podvrgla sveobuhvatnoj proceni, a specijalne trgovce, kao što je Haberkorn,  odlikovala. "Authorized Distributors International" poseduju sveobuhvatno znanje o proizvodu marke INA i FAG i rade sa najboljim postupcima i sistemima, da bi obezbedili brzo i pouzdano odvijanje. Pored toga, kupci dobijaju preko sertifikovanog trgovca originalnu robu. Na taj način se smanjuju slučajevi plagijata i trgovine na crno.  

Obuka za kotrljajne ležajeve od Haberkorn

Sveobuhvatna obuka

Svako zna da je oblast kotrljajnih ležajeva nauka sama za sebe. Haberkorn nudi svojim kupcima u saradnji sa eksternim stručnjacima sveobuhvatne obuke - pored ostalog i na temu „Ostvarivanje potencijala kotrljajnih ležajeva – pomoću korektne montaže i preventivnog održavanja“.

proizvod u fokusu


Schneeberger linearno vođenje

Mi vodimo jako obiman asortiman Schneeberger linearnog vođenja na skladištu, koje se odlikuje dobrim dinamičkim karakteristikama i visokom ekonomičnošću.