Industrijska creva i armature

Industrijska creva i armature - Mnogo više od komada gume.

Haberkorn kroz industrijska creva nudi obiman asortiman. Od creva za vodu do hemijskih creva, od kandžastih spojnicado samozatvarajućih suvih spojnica, od pojedinačnih komponenti do ispitanih kompleksnih crevnih instalacija - mi isporučujemo ujednačen kvalitet, jer često mnogo zavisi od malo creva. 



Highlights industrijska creva i armature

Pogon za izradu industrijskih creva u Wolfurt-u

Pogoni za industrijska creva.

U oba naša moderno opremljena centra za montažu i ispitivanje u Beču i Wolfurt-u montiramo creva i armature sa svim uobičajnim materijalima, kao na primer polusferama, presovanim okovima (grlima), fiksirnim trakama, obujmnicama zglobnih rukavca, obujmnicama pužnih navoja i žicama. Pored toga izvodimo standardizovana merenja pritiska zaptivanja i provodnosti. 

Veliko skladište za industrijska creva u Wolfurt-u

Veliki asortiman na skladištu.

Šta god želeli da prenosite, mi vam nudimo skoro 3.000 skladištenih artikla iz našeg asortimana industrijskih creva i armatura sa najvšim mogućim kvalitetom, pouzdanošću i brzinom. Haberkorn označava kompetentno rešavanje problema i brz servis  iz jedne ruke

Sopstvena marka H-Plus kod industrijskih creva

Jednostavno nedostižni: H-Plus-industrijska creva.

Sa našom sopstvenom robnom markom H-Plus razvili smo u saradnji sa vodećim proizvođačima kvaliteta u branši jedinstveni asortiman. Proizvodi su dostupni sa skladišta i odlikuju se prvoklasnim kvalitetom i pravdenim odnosom cena/usluga(kvalitet). Neizbežni su u inustrijskoj svakodnevnici za najviše zahteve. Naravno podrazumeva se da su ispunjeni relevantni standardi.