Detaljne novosti

Giraffe brusilica za zid
FLEX brusilice (Haberkorn Srbija na sajmu gradjevinarstva)
Haberkorn Srbija, Sajam gradjevinarstva, IMER mešalice
Štand Haberkorn Srbija, SEEBBE 2018
Štand Haberkorn Srbija, SEEBBE 2018

Više od 700 građevinskih korisnika na štandu Haberkorn Srbija na ovogodišnjem Sajmu građevinarstva

Od srede 18. do subote 21. aprila 2018 godine, posetilo nas je više od 700 eksperata iz oblasti građevinarstva, arhitekture i projektovanja, izvođača radova kao i proizvođača građevinskih mašina i materijala. Naš štand je ove godine bio mesto okupljanja evropskih i regionalnih stručnjaka iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova i Hrvatske, a kao našeg specijalnog gosta imali smo priliku da ugostimo Lorenzo Calore-a, ekskluzivnog zastupnika kompanije IMER za prostor Balkana.

Haberkorn Srbija se potrudio da svim posetiocima aprilskog Sajma građevinarstva ”SEEBBE 2018” pruži potrebne informacije i kroz aktivne prezentacije na samom štandu, prikaže sve prednosti korišćenja mašina i alata koje brendove FLEX i IMER opravdano smeštaju u sam svetski vrh brendova u odnosu na druge kompanije iz iste delatnosti. Najveće interesovanje ove godine jeste bilo za građevinske mešalice koje odlikuje „tihi i pouzdan rad“, brusilice za obradu kamena, ali posebno treba naglasiti veliku tražnju za „Giraffe“ brusilicom za zid, koja iako predstavlja alat za profesionalce, sasvim je jednostavna za korišćenje i u kombinaciji sa FLEX kolicima GM 320, bez ikakvih problema obrađuju se plafoni do 3.2m visine.

Haberkorn Srbija broji preko 300.000 proizvoda, što nas čini jedinstvenom u segmentu ponude i distribucije građevinske opreme, materijala, industrijske tehnike, mašina, alata i potrošnog materijala. Planiramo proširenje našeg asortimana alata za građevinsku industriju, i zbog toga Vam zahvaljujemo na dosadašnjem ukazanom poverenju.

Vidimo se uskoro!

Vaš Haberkorn Srbija