Detaljne novosti

Haberkorn Srbija - visoko i niskogradnja (katalog)

Sve za visoko i niskogradnju - katalog proizvoda!

Za oblast građevinarstva, u svim segmentima visoko i niskogradnje, Haberkorn Srbija je obezbedio prilagođen asortiman sa više od 10 000 proizvoda u najnovijem katalogu koji možete preuzeti na linku ispod. Podsećamo Vas da Haberkorn Srbija u svojoj ponudi ima najveći asortiman lagerovane robe za visokogradnju i niskogradnju na ovim prostorima.

Sve potrebe građevinarske industrije pokrivamo sa obimnim asortimanom naše sopstvene robne marke H-Plus.

U našem najnovijem katalogu asortimana građevinske opreme za oblast visoko i niskogradnje možete se upoznati sa standardnom i najnovijom opremom u svim segmentima. Od nas dobijate garancije za odgovarajući odnos cene i učinka (kvaliteta), uz vrhunski kvalitet kvalitet proizvoda i visoku dostupnost. Svi proizvodi su sa detaljnim specifikacijama i jednostavno dostupni u najkraćem mogućem roku.

POGLEDAJTE KATALOG - KLIKNI OVDE

Za sve detalje i dodatne informacije o proizvodima porudžbinama i uslovima nabavke i distribucije u svakom trenutku možete kontaktirati naše agente prodaje telefonom 381(0)21/820-071 ili mailom na office​(at)​haberkorn.rs. Ukoliko ste u mogućnosti možete nas i lično posetiti i našem distributivnom centru Haberkorn Srbija Haberkorn (ul. Kralja Petra I 59, 21203 Veternik)

Tehnička kompetentnost Haberkorn tima za oblast građevine naša je glavna prednost u odnosu na ostale konkurente.