Detaljne novosti

Partneri i u 2018. Haberkorn i KTR

Nastavak uspešne saradnje. KTR I Haberkorn partneri i u 2018.

Najprepoznatljiviji i najtraženiji na našem tržištu su elastične ROTEX® spojnice kao i nazubljene BoWex® spojnice, zahvaljujući ovom partnerstvu brzo i pouzdano stizaće do kupaca širom Srbije i Crne Gore i tokom 2018. godine.

Od svog osnivanja, porodica KTR je stalno rasla u gotovo na svim poljima. Značajni inovativni kapaciteti i snažni pionirski duh su od samog početka bili stimulacija KTR-a. Sve je počelo još 50-ih godina prošlog veka. BoVek®, prva zakrivljena spojnica za kombinovanje čelika i plastike, razvijena je u sedištu KTR-a u Rhein-u. Ubrzo je usledio ROTEKS®, prva spojnica koja je postala standard DIN (Nemački zavod za standardizaciju). Pored brojnih standardnih proizvoda, svake godine KTR na tržište izbacuje više od 20.000 novih proizvoda i verzija proizvoda u ime i za potrebe svojih klijenata.

Za održavanje ovog visokog standarda, KTR uvek drži stvari u pokretu: novi R & D centar u Rhein-u i novi kompetentni centar za kočione sisteme u Schloss-u Holte-Stukenbrock su učinili puno da odrede kurs za budućnost brenda KTR-a, koji trenutno čine 23 poslovnice širom sveta i više od 90 partnerskih kompanija u svom distributivnom sistemu, koji čini bezbrižnim sve klijente KTR na svim meridijanima.

Sertifikat DIN EN ISO 9001

Tiče se maksimuma standarda procesa u koji su uključeni proizvodi KTR-a. Radi sigurnosti naših klijenata ovaj sertifikat je garancija klijentima da bez sumnje svi procesi ispunjavaju najviše standarde - od razvoja i proizvodnje do kompletne usluge klijentima. KTR među prvim kompanijama globalno od 1993. godine poseduje sertifikat najvišeg standarda ISO 9001.

Sertifikat DIN EN ISO 14001

Tiče se ekološke zaštite i zaštite životne sredine. Zaštita životne sredine je ključni korporativni cilj za KTR. Promovisanje ekološke svesti u kompaniji omogućilo je kompaniji KTR da proizvede mnogo i da postigne još više u budućnosti. KTR je sertifikovan prema standardima ISO 14001 od 2008. godine.

Sertifikati za industriju nafte i gasa

Sektor nafte i gasa primenjuje izuzetno stroge standarde za svaku kompaniju koja se pridruži odabranoj grupi dobavljača. Potvrde za velike naftne kompanije mogu se dobiti tek nakon nekoliko godina pripreme. Zato je KTR posebno ponosan što je sertifikovani partner Saudijskom Aramc-u, Petroleum Development Oman i Saipem-u.

Zahvaljujući uspešnom partnerstvu kompanije KTR i Haberkorn Srbija i pomenutim standardima klijentima u Srbiji i Crnoj Gori i u 2018. godini biće dostupne sve usluge, oprema, materijali i stručna podrška po najvišim međunarodnim standardima u oblastima pogonske tehnike, hidrauličnih komponenti i kočionih i rashladnih sistema.

Za više informacija o svim vrstama proizvoda i usluga iz ovog segmenta industrije možete kontaktirati naše agente prodaje u distributivnom centru Haberkorn - Kralja Petra I 59, 21203 Veternik Tel. +381(0) 21/820-188, mail:office​@​haberkorn.rs.