Detaljne novosti

Haberkorn Srbija na Međunarodnom sajmu građevinarstva 2018.

Posetioci ovogodišnjeg sajma građevinarstva imaće priliku da se na štandu Haberkorn Srbija upoznaju sa ponudom građevinske opreme i potrošnog materijala renomiranih svetskih proizvođača FLEX i IMER za koje smo ovlašćeni distributeri za tržište Srbije, Crne Gore, Makedonije, BIH, Albanije i Bugarske.

Verovatno najbolja ponuda električnih ručnih alata i malih građevinskih mašina na ovim prostorima biće predstavljena svim posetiocima aprilskog “SEEBBE 2018” sajma putem praktičnih interaktivnih demonstracija upotrebe, gde posetioci mogu uvideti sve prednosti korišćenja mašina i alata koje brendove FLEX i IMER stavljaju na sam svetski vrh u svom segmentu.

Sve u svemu, odlična pozivnica za sve predstavnike iz svih oblasti građevinarstva i industrije sa ovih prostora da posete štand Haberkorn Srbija u Hali 2b Sajma u Beogradu od 18. do 21. aprila i upoznaju se sa ponudom verovatno najboljeg trgovca tehničke robe u Srbiji. Haberkorn Srbija - sve za industriju, niskogradnju, visokogradnju na jednom mestu.

Asortiman Haberkorn Srbija obuhvata više od 300.000 proizvoda što ovu kompaniju čini jedinstvenom u segmentu ponude i distribucije građevinske opreme, materijala, industrijske tehnike, mašina, alata i potrošnog materijala.

Dobro došli!

Vaš Haberkorn Srbija