Detaljne novosti

Flex alat za poliranje

FLEX alati za poliranje

Haberkorn Srbija dobija zvaničnog prezentera FLEX mašina za poliranje!

Naš poznati ekspert u segmentu "detailinga", SONAX master trener Aleksandar Gavrilov, sa menadžemntom Haberkorna Srbija u Veterniku i zvanično je potpisao ugovor o saradnji, a koji će na više lokacija širom Srbije prezentovati sve prednosti korišćenja takozvanih FLEX polir mašina. Haberkorn Srbija, kao zvanični uvoznik i zastupnik FLEX alata za Srbiju, na ovaj način želi da zadrži svoju visoku poziciju na domaćem tržištu kao jedan od najvećih trgovaca tehničke robe na ovim prostorima.

Plan je da se krajnjim korisnicima predstave sve prednosti korišćenja najkvalitetnijeg električnog alata, kao i proširenje već bogatog asortimana novim tehnološki naprednim alatima koji korisnicima obezbeđuje značajnu uštedu u pogledu novca i vremena.

Zadovoljstvo korisnika mašina, ogleda se i u FLEX sloganu: „IT’S A FRIEND, NOT JUST A TOOL“ Prva prezentacija je zakazana u prostorijama AK Sekulić u njihovom auto salonu u Novom Sadu za 15. decembar.

Za više detalja o ovoj i svim narednim prezentacijama FLEX alata, kao i drugih proizvoda iz asortimana Haberkorn Srbija (više od 200.000 proizvoda) možete se informisati ovde na našem sajtu www.haberkorn.rs i na zvaničnom LinkedIn kanalu Haberkorn Srbija.