Detaljne novosti

Haberkorn je "partner po izboru" Continentala

Kompetentnost, održivost, poudanost, poverenje, transparentnost i strast. Ovi izrazi za Haberkorn i Continental nisu samo proste reči - one sjedinjuju u svojim vrednostima austrijsku porodičnu kompaniju i svetski drugog po veličini dobavljača automotiv industrije.

Posle puno godina intenzivne saradnje, Haberkorn je početkom godine izabran za Continental-ovog „partnera po izboru“ u oblastima creva, pogonskih sistema i vibro elemenata kačenja. Ovim se Continental oslanja na Haberkornovu opsežnu stručnost i veliku paletu zaliha i daje jasnu potvrdu kvaliteta porodične kompanije.

Zajedno sa našim internacionalnim lokacijama smo vrlo ponosni što smo jedina austrijska kompanija koja se uvrstila u rang „partnera po izboru“, naglašava Georg Kirschner, direktor nabavke i menadžer asortimana proizvoda u Haberkornu. „Biti istaknut od vrhunskog međunarodnog proizvođača poput Continentala je lepa potvrda kvalitetnog rada.“

Kupci Haberkorn Grupe sada i službeno u najboljim rukama - odlični saveti i bogat asortiman govore za sebe. Kao „Izabrani partner“, Haberkorn ima širok asortiman Continental creva - od creva otpornih na habanje, creva za hemikalije i naftu do creva za hranu i gasove, a sve one mogu izdržati najteže uslove okoline. Continental je globalna vodeća sila na polju pogonske tehnologije i ne ostavlja otvorene želje kada je u pitanju relevantna paleta proizvoda. U Haberkornu postoji sve iz jednog izvora - a Vaši zahtevi za razne kompletirane crevne vodove ili specifično remenje mogu se ispuniti u našoj radionici u Wolfurtu, uključujući i sva potrebna testiranja. Haberkornova kompanija Schloemer, sa sedištem na području Ruhra u Nemačkoj je jedna je od najvažnijih Continentalovih oslonaca za transportne trake u Nemačkoj. "Našim Conti transportnim trakama osiguravamo da je rad elektrana, pogona za reciklažu i odlagališta uvek siguran", naglašava Gerd Cöster, generalni direktor Schloemera. Sa desetlećima iskustva, Continental takođe može osigurati razne suspenzije i načine prigušivanja vibracija.